Különleges egyedi naptár saját fotóidból!

Hogyan lehet Neked is egyedi naptárad?

Reméljük,  Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fényképes naptárad megalkotásához! Töltsd le ingyenes  albumkészítő programunkat és a hozzá tartozó naptár kiegészítőket, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb karácsonyi ajándékot a Webofotókönyv.hu segítségével!

Válassz a lehetőségek közül:

  • Falinaptár
    (többféle méretben és sok előre elkészített sablon alapján)
  • Asztali naptár
    (havi és heti bontású sablonokat is találsz programunkban)

Töltsd le egyben az összes naptársablonunkat a letöltés oldalról!

Hogyan veheted kézbe egyedi fényképes naptárad?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott naptár. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fényképes naptárad vagy házhoz szállítással kéred.
Többi termékünkkel ellentétben a naptárak gyártási ideje nem 1 munkanap, hanem 5 munkanap. Ez a legkésőbbi időpont, amikor megkapod tőlünk az értesítést a naptár átvételről.

Ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a naptárkészítő program használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, a Webfotókönyv.hu ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess legfrissebb kedvezményeinkről, híreinkről!

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]