Lepjétek meg a rokonokat Születésnapi fotókönyvvel!

Születésnapi fotókönyv

Ismét egy csodás születésnap?

IGAZI AJÁNDÉKÖTLETET AJÁNLUNK! Válasszátok ki a szülinapi party legjobban sikerült képeit, a legvidámabb pillanatokat és a hozzájuk illő háttereket! Készítsetek csodás emlékeket, melyekkel megajándékozhatjátok a távol élő rokonokat és barátokat.
A saját magatok által összeállított születésnapi fotókönyv ráadásul egy kedves hagyomány kezdete is lehet, hisz minden évben újabb részekkel bővülhet saját könyvsorozatotok.

Szülinapi fotókönyv

Hogyan lehet különleges születésnapi fotókönyved?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes születésnapi fotókönyvkészítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a születésnapi fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a születésnapi fotókönyvkészítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]