Őrizzétek meg a síelés emlékeit egy fotókönyvben!

Ismét itt a síszezon? Síelés a családdal, baráti társasággal vagy a kollégákkal?

Ne vesszenek feledésbe a nagyszerű pillanatok! Válasszátok ki a legjobban sikerült képeket, a legvidámabb pillanatokat és készítsetek egy csodás kézzelfogható emléket, mely megőriz minden pillanatot.
A saját magatok által összeállított fotókönyv ráadásul egy kedves hagyomány kezdete is lehet, hisz minden évben újabb részekkel bővülhet saját könyvsorozatotok.

Hogyan lehet különleges síelős fotókönyv sorozatod?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes fotókönyvkészítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb albumot!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe az elkészült fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy postai házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a fotókönyvkészítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]