Új taggal bővül a család?

Készíts saját tervezésű, keresztelési albumot!

Amikor új taggal bővül a család, akkor mindenki örül. Mindenki szeretné örökre megőrizni az első pillanatokat! Az első képek a születés után, a hazaérkezés, az első napok otthon, és a keresztelő vagy névadó, amikor a család minden tagja találkozhat a kicsivel! Egy gondosan megtervezett keresztelési album nem csak egy szép emlék lehet a babának és szüleinek, de remek ajándék is a keresztszülőknek, a nagyszülőknek, vagy füzet formájában a közeli és távoli rokonoknak, barátoknak!

Gyűjtsd össze a keresztelőn készült digitális fotókat, fényképezd le a keresztelési ruháját vagy a keresztelési emléklapját! Rendezd el ezeket a csodás kis emlékeket az általad kiválasztott háttéren és illeszd melléjük a gyermek nevének eredetét, a névadás történetét, ezzel téve teljessé a könyvecskét!

Hogyan lehet különleges síelős fotókönyv sorozatod?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes fotókönyvkészítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb albumot!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe az elkészült fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy postai házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a fotókönyvkészítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]