Néhány szóban a Webfotókönyvről...

A Webfotókönyv egy online ajándékbolt: lehetővé teszi, hogy olyan használati és dísztárgyakat készíts, melyeket saját digitális fotóidból kedvedre, saját ízlésednek megfelelően hozhatsz létre.  Legyen az születésnap, évforduló, esküvő, ballagás, karácsony, nyaralás, gyermek születése egy jó buli vagy bármilyen neves alkalom, egy itt elkészített egyedi ajándékkal nem foghatsz mellé.

Termékeink prémium minőségét garantálja, hogy csúcskategóriás nyomdagépek segítségével, profi szakemberek felügyelete mellett készül el minden egyes fotókönyved, vászonfotód, fotófüzeted, spirál fotófüzeted.

Szívesen kipróbálnád, milyen érzés a saját fotóiddal, életed legkedvesebb pillanataival díszetett emlékeivel örömet okozni magadnak, szeretteidnek vagy ügyfeleidnek? Ha ihletre lenne szükséged, nézz körbe Galériánkban, ahol ötleteket meríthetsz a mások által készített albumokból.

Az ingyenesen letölthető webfotókönyv szoftver segítségével pedig pillanatok alatt megtervezheted saját remekművedet: elrendezheted képeidet, feliratokkal láthatod el őket, kiválaszthatod a keretet, a hátteret és más különféle effekteket is. Ugyanakkor megváltoztathatod a képek és a szöveg helyét és méretét is, ami szintén hozzásegít ahhoz, hogy megvalósíthasd ízlésednek megfelelő terveidet.

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged fotókönyved, vászonfotód, spirálfüzeted vagy fotófüzeted elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekintsd meg bemutató videónkat!

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon (06-70-866-1723, hétköznap 9:00-17:00)!

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]