Ballagás

LEPD MEG LEGKEDVESEBB OSZTÁLYTÁRSAIDAT!

Ballagásoddal ismét lezárult életed egy meghatározó fejezete, és megnyílt előtted a kapu, hogy újabb és újabb feladatokkal nézz szembe.
De az emlékek nem múlnak. Készítsd el Te is saját Ballagási fotókönyved és lepd meg barátaidat az együtt töltött évek legszebb perceivel, az osztálykirándulásokat, bálokat, bulis estéket megörökítő és felelevenítő képekkel.

Webfotókönyv - egyedi ballagási fotókönyvHOGYAN?

Válaszd ki az osztályotokra leginkább jellemző Ballagási fotókönyv sablont és máris nekiláthatsz saját emlékkönyvetek megszerkesztéséhez! Gyűjtsd össze az évek során készült osztályképeket és elcsípett pillanatokat, egészítsd ki a számotokra fontos helyekről készített képekkel (Pl. egy fotóval arról az eldugott padról az iskolaudvaron, ahol mindennap összegyűltetek, hogy megbeszéljétek a legfrissebb híreket.

Csodás ajándék lesz ez a Ballagási webfotókönyv, melyet féltőn őriznek majd barátaid.

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes ballagási fotókönyvkészítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Ráadásul most különleges, bevezető akció keretében gyártjuk le a Számodra prémium minőségű ajándékodat!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a születésnapi fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a ballagási fotókönyvkészítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a
legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]