Nagyméretű négyzetes fotókönyv

Szívhez szóló ajándék a nagy fotókönyv

Ha szeretnél egy igazán minőségi, szívhez szóló ajándékot, az ízléses kivitelezésű négyszög alakú fotókönyv ideális választás.

Születésnap vagy évforduló, a fotókönyv készítés igazán kedves ajándék. Digitális képeid életre kelnek a fotókönyv oldalain, hiszen kedvedre tervezheted azok sorrendjét, méretét, keretét, hátterét is. A képaláírásokkal pedig személyre szóló üzenetekkel láthatod el fotóidat, örvendeztesd meg vele szeretteidet!

Hogyan lehet különleges, nagyméretű fotókönyved?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes webfotókönyv készítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a születésnapi fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv készítő szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]