Közepes méretű, fekvő fotókönyv

Tökéletes ajándék szeretteidnek a közepes fotókönyv

Legyen az fotósorozat a nagyszülőknek kedvenc unokáikról, válogatás egy álomnyaralás képeiből, esetleg egy nagyobb családi eseményről – mint például aranylakodalom vagy eljegyzés -, a közepes, fekvő formátumú fotókönyv ideális ajándéknak bizonyul.
A pillanatok nem vesznek a múltba, hiszen a fotók könnyedén feliratozhatók, az események dátuma, helyszíne is feltüntethető. Illessz hozzá megfelelő keretet, válaszd ki az alkalmakhoz passzoló hátteret és a siker garantált!

Hogyan lehet különleges, közepes fotókönyved?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes webfotókönyv készítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a közepes méretű fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv készítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]