A/4-es álló fotókönyv

Fantasztikus ajándék az A4-es méretű álló fotókönyv

Azok számára, akik digitális fényképeket szeretnének kézzel fogható gyűjteménnyé, webfotókönyvvé alakítani.

Férjed, feleséged, párod, vagy közeli hozzátartozóid számára biztosan nagy öröm, ha lehetővé teszed számukra, hogy mostantól ne a számítógép képernyőjét bújva kelljen évekkel ezelőtti karácsonyok, családi események feledhetetlen pillanatait felidézni. A fotókönyv pedig igazán időtálló, örök ajándékká teszi.

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egy egyedi tervezésű fotókönyv megalkotásához! Töltsd le ingyenes webfotókönyv készítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb ajándékot a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a fotókönyv elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan lehet Neked is szuper, álló fotókönyved?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal webfotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

Ne feledd: Bármilyen kérdésed van, akár a webfotókönyv készítő szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]