Praktikus kisméretű fotókönyv

Készíts praktikus, szinte a zsebedben is elférő kis méretű fotókönyvet!

A kicsi fotókönyv már kivitelezése miatt is színvonalas, szép ajándék. Ha közeleg a barátnőd, a barátod névnapja vagy születésnapja, mi sem egyszerűbb néhány közös emléket idéző fotóval megörvendeztetni. Ha nincsen több száz fotód, a kis méretű fotókönyv épp a megfelelő számodra!
Válogasd össze a közelmúlt néhány emlékezetes eseményének legjellegzetesebb pillanatát, kommentáld egy-egy találó mondattal és máris kész a személyre szóló ajándék.

Hogyan lehet Neked is fotókönyved?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss praktikus méretű, egyedi fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes fotókönyvszerkesztő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a fotókönyv készítő szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]