Négyzet alakú fotókönyv

A négyszög alakú fotókönyv igazán ízléses ajándék szeretteid számára

Legyen az karácsonyi ajándék az unokáktól a nagyszülőknek, ballagási ajándék rokonodnak, kedves ismerősödnek, netán évfordulóra lepnéd meg párodat, ez a közepes fotókönyv igazán praktikus, gyorsan elkészíthető örök emlék lesz.
Nem kell hozzá több év szorgos gyűjtőmunkája, hogy kitöltsd az albumot, elég néhány megörökített pillanatot hozzá illő keretben, akár néhány hozzáfűzött szóval beillesztened és máris kész a szívhez szóló ajándék.

Hogyan lehet különleges és ízléses fotókönyved?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotókönyved megalkotásához! Töltsd le ingyenes fotókönyvkészítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a rokonoknak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a négyszög alakú fotókönyvedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotókönyv. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotókönyvedet vagy házhoz szállítással kéred.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv készítő szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]