Exkluzív, négyszögeletes fotófüzet

A négyzet alakú fotófüzet kitűnik a szürkeségből!

A közepes, négyszög alakú fotófüzet a négyszög alakú fotókönyv egyszerűsített változata.

A fotófüzet készítés igazán könnyű művelet, az elkészült alkotásod ajándékként átadva pedig garantált siker. Nagyszülők, kedvesed, legjobb barátod vagy barátnőd immáron szép füzetkében forgathatja legszebb közös pillanataitokról készült digitális fotóitókat.

Hogyan lehet Neked is különleges,
négyzet alakú fotófüzeted?

Mi sem egyszerűbb ennél! Töltsd le ingyenes fotófüzet szerkesztő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el különleges ajándékodat szeretteidnek!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged négyzet alakú fotófüzeted elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekintsd meg oktatóvideónkat!

Hogyan veheted kézbe négyzet alakú fotófüzetedet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fotófüzet. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal közepes méretű fotófüzetedet vagy házhoz szállítással kéred azt.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a fotófüzet szerkesztő program használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben.

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a Webfotókönyv legfrissebb híreiről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]