A kicsi nem elég? Közepes méretű fotófüzet!

Készíts különleges emlékekkel teli fotófüzetet!

Az osztályfőnök, a kedvenc tanító néni, az edző vagy a legkedvesebb kolléga is biztosan meghatódik, ha az együtt töltött évek emlékére a közös pillanatokat megörökítő fotófüzettel ajándékozzátok meg valamilyen különleges alkalomból. Nem csak fotók szerkeszthetők a füzetbe, helyet kaphatnak jókívánságok, idézetek is. Álló kivitelben igazán elegáns ajándék.

Hogyan lehet Neked is fotófüzeted?

Reméljük, most már Te is ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy nekiláss egyedi tervezésű fotófüzeted megalkotásához! Töltsd le ingyenes fotófüzet készítő programunkat, válaszd ki a Neked tetsző hátteret és pár perc alatt készítsd el a legütősebb meglepetést a szeretteidnek, barátaidnak!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged a elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

Hogyan veheted kézbe a közepes fotófüzetet?

Nem jelent többé problémát, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott, A/4-es formátumú, közepes méretű fotófüzet. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fotófüzetedet vagy házhoz szállítással kéred azt.

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a fotófüzetkészítő szotfver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Kérjük, like-old Facebook-oldalunkat, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb kedvezményeinkről!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]