Készíts saját fényképes vászonfotót!

Szeretnéd, ha legszebb fotóid otthonod díszévé válnának?

Készítsd el saját fényképes vászonfotódat! A kiváló minőségű vászonra készített fotók igazán egyedivé varázsolnak bármilyen teret és egy pillanat alatt különleges hangulatot teremtenek otthonodban.

Egyedi vászonfotó legkedvesebb képedről, vagy a tökéletes ajándék szerelmednek, ami minden pillanatban emlékezteti őt a kedves pillanatokra! Ha távol élsz az otthonodtól, akkor mi varázsolhatná meghittebbé otthonodat mint egy vászonfotó a szobád falán, melyről mindig a családod mosolyog Rád vissza?

Ráadásul most kihasználhatod bevezető akciónkat, melynek keretében különleges kedvezménnyel juthatsz hozzá saját, csak Rád jellemző vászonfotódhoz!

Nem jelent többé problémát az sem, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fényképes vászonfotó. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal vászonfotódat vagy házhoz szállítással kéred.

Tervezőprogramunk segítségedre lesz!

Csupán annyit kell tenned, hogy letöltöd ingyenes programunkat és máris megtervezheted exkluzív fényképes vászonfotódat.

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged fényképes vászonfotód elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv szoftver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

 

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]