Készíts saját fényképes posztert!

Nyisd meg saját fényképes posztereidből készített kiállításodat!

Ha szívesen megosztanád látogatóiddal a legjobban sikerült digitális fényképeidet, akkor itt az alkalom! Válassz ki egy vagy akár több fényképet gyűjteményedből, melyeket szeretnél bemutatni otthonodban és készítsd el egyedi és megismételhetetlen fényképes posztered.
Nem tudsz dönteni, de nincs elég hely a faladon? Válassz egyet a fényképes poszter minták közül, tervezd meg, hogy hogyan szeretnéd elrendezni digitális fotóidat és készítsd el pár perc alatt egyedi fényképes poszteredet, mely méltó hordozója lesz művészetednek.

Ráadásul most kihasználhatod bevezető akciónkat, melynek keretében különleges kedvezménnyel juthatsz hozzá saját, csak Rád jellemző fényképes poszteredhez!

Nem jelent többé problémát az sem, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fényképes poszter. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal fényképes poszteredet vagy házhoz szállítással kéred.

Csak néhány kattintás az egész!

Egy kattintással töltsd le ingyenes fényképes poszter készítő programunkat  és már indulhat is a tervezés!

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged fényképes posztered elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv szotver használatával, akár a megrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

 

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]