Dobd fel kollégiumi szobádat!

A legjobb hangulatú bulikon és koncerteken készült digitális fotóidból egyedi fényképes plakátot készíthetsz!

Nincs is annál különlegesebb, mint ha kedvenc bandáid díszítik szobád falát! De ne érd be a boltban kapható plakátokkal. Készíts egyedi tervezésű fényképes plakátot és add át egy-egy koncert hangulatát saját digitális fényképeiden keresztül.
Biztos lehetsz benne, hogy minden barátod téged fog irigyelni és azt kérdezik majd, hogy poszteredet hol készítetted!

Ráadásul most kihasználhatod bevezető akciónkat, melynek keretében különleges kedvezménnyel juthatsz hozzá saját, csak Rád jellemző fényképes plakátodhoz!

Nem jelent többé problémát az sem, hogyan jut el Hozzád a kiváló minőségben legyártott fényképes plakát. A megrendelés során kiválaszthatod, hogy személyesen szeretnéd átvenni, átutalással fizetnél vagy készpénzzel, esetleg a Hozzád legközelebb eső PickPackPont átvevőhelyről szeretnéd hazavinni magaddal szuper plakátodat vagy házhoz szállítással kéred.

Csak néhány kattintás

Mindössze pár perc a alatt máris elkészítheted egyedi fényképes plakátodat. Töltsd le ingyenes fényképes plakát készítő programunkat és néhány kattintás után már kész is a különleges dekoráció.

Szoftverünk lépésről-lépésre segít Téged fényképes plakátod elkészítésében, de ha bizonytalan vagy, tekints meg bemutató videónkat!

És ne feledd: Bármilyen kérdésed lenne akár a webfotókönyv szoftver használatával, akár a posztermegrendeléssel, szállítással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben, Skype-on vagy telefonon!

Letöltöm a webfotókönyvet!(Exkluzív sablonokkal és ajándékokkal)

Hasznos tanácsainkért, akcióinkért, kövess minket a facebookon és a twitteren!

Elakadtál?
Mi segítünk

[contact-form-7 id="173" title="Kapcsolat form"]